Tag "годишен извештај"

Врати се на почетна
Вести Свет

Минатата година убиени 20 црковни работници

Во годишниот извештај кој го објави агенцијата Фидес се истакнува дека во 2020 година се убиени 20 свештеници, монаси и монахињи и лаици во целиот свет, најмногу во Латинска Америка