Tag "Година на семејството"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Во Ватикан претставена Година на семејството – Amoris laetitia

Во Канцеларијата за печат на Светиот Престол на конференцијата на која новинарите учествуваа онлајн, Годината посветена на семејството – Amoris laetitia ја претставија префектот на Дикастеријата за лаици, семејство и