Tag "Година на семејства"

Врати се на почетна
Македонија

Книга на епископот Стојанов: Црквата во служба на човекот

„Црквата во служба на човекот“ е насловот на книгата на Н.В.П. монс. д-р Киро Стојанов, која неодамна излезе од печат. Оваа богата духовна литература претставува збир