Tag "Година на посветениот живот"

Врати се на почетна
Македонија

Во Битола се одржа Четвртата средба на свештениците и посветените лица

Во сабота 17 октомври 2015 година во Битола се одржа Четвратата средба на свештениците и посветените лица од Скопска бискупија и Апостолскиот егзархат во Македонија,