Tag "гнев"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Генерална аудиенција: Гневот е порок кој има деструктивно влијание врз меѓучовечките односи

Папата Фрањо во катехезата на Генералната аудиенција во среда 31 јануари 2024 година зборуваше за гревот гнев, наведувајќи дека иако гневот е разбирлив во некои случаи, неопходно е да се