Tag "глуп"

Врати се на почетна
Свет

Глупави и навистина глупави

Ако сакаш ли да изградиш заедница, сосема е исто дали станува збор за брак, семејство или некоја група, темелот мора да и биде „љубовта“. Тоа го знае секој.