Tag "Глобално воспитен пакт"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо: Воспитувањето треба да биде сила која помирува

Примајќи ја во Ватикан Конгрегацијата за католичко воспитување, папата Фрањо потсети на средбата за Глобалниот пакт за воспитување, која ќе се одржи на 14 мај, и го охрабри забрзувањето на