Tag "Глобалниот христијански форум"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Христијаните сведоци на единството во светот ранет од поделби

Папата Фрањо упати порака до учесниците на 4. Светски конгрес на Глобалниот христијански форум, чиј домаќин од 18 до 20 април беше главниот град на Гана, Акра.