Tag "Глобална фондација"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Треба да научиме да „сочувствуваме“ со оние кои трпат

Треба да научиме да „сочувствуваме“ со оние кои трпат заради прогоните, осаменоста, присилната