Tag "глобална стратегија"

Врати се на почетна
Свет

Европските епископи ја поздравуваат новата глобална стратегија на ЕУ

Комисијата на епископатите на Европската унија (Comece) изрази задоволство од документот за „Глобалната стратегија на ЕУ за надворешна политика и безбедносната политика“,