Tag "глобален марш"

Врати се на почетна
Вести Свет

„Економијата на Фрањо“ започнува глобален марш за Авганистанките

„Економијата на Фрањо“ започнува глобален марш за авганистанските жени што ќе се одржи на 28 август, со цел да се сврти вниманието на нивната мака среде неодамнешното преземање на Авганистан