Tag "Глобален католички пакт за семејство"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Светиот Престол подготвува Глобален пакт за семејството

Дикастеријата за лаици, семејство и живот во петокот, 6 август 2021 година, во Ватикан ја објави глобалната иницијатива за промовирање на семејството – „Глобален католички пакт за семејството“.