Tag "Глас концила"

Врати се на почетна
Вести Свет

Надбискупот Кавали: Меѓугорје „де факто“ е свето место

Апостолскиот визитатор на парохијата Меѓугорје, надбискупот Алдо Кавали, по повод празникот Вознесение на небо на Пресвета Богородица, зборуваше за новиот двоброј на Глас концила за различните аспекти на феноменот Меѓугорје.