Tag "Гласот на неродените"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата ги благослови камбаните – „Гласот на неродените“

Во поздравот до полските поклоници по катехезата, папата Фрањо на Генералната аудиенција во среда 27 октомври 2021 година напомена дека ги благословил камбаните како дел од иницијативата „Гласот на неродените“,