Tag "гласници"

Врати се на почетна
Ватикан

Бидете сведоци на милосрдното присуство на Бог

„Не плашете се. Не обесхрабрувајте се“. Ова беше повикот упатен од папата Фрањо на средбата со учесниците на генералниот Капитул на Конгрегацијата на „Мисионерите, чеда на Непорочното срце на Дева