Tag "Гинтарас Грушас"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Крвта и солзите на децата во Украина ја потресуваат нашата совест

Во пораката до монсињор Гинтарас Грушас, надбискуп од Вилнус и претседател на Советот на европски бискупски конференции (Consilium Conferentiarum Episcoporum Europae – CCEE), по повод отворањето на европските католички социјални