Tag "германски гробишта Теутонико"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата ја предводеше светата Литургија на гробишта Кампо Санто Теутонико

На Задушница 2 ноември, папата Фрањо ја предводеше светата Литургија на германските гробишта Кампо Санто Теутонико во Ватикан.