Tag "германски весник Ди Велт"

Врати се на почетна
Македонија Сведоштва

Бад Спенсер: Имам потреба за вера повеќе од било кога

Познатиот италијански актер и херој од играните серии Бад Спенсер во разговор за германскиот весник „Ди Велт (Свет)“ со читателите ги споеделил своите размислувања за животот, смртта и сѐ поголемата