Tag "германски бенедиктинци"

Врати се на почетна
Вести Свет

И покрај пандемијата и оваа година божиќна акција: „Го носам твоето име во светата ноќ во Витлеем“

„Го носам твоето име во светата ноќ во Витлеем“ е геслото на божиќната акција оваа година, дванаесетата по ред која ја спроведуваат германските бенедиктинци во опатијата Дормитио на гората Сион