Tag "германска репрезентација"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата се сретна со германската фудбалска репрезентација

На 14 ноември 2016 година Папата се сретна со германската фудбалска репрезентација. Папата Фрањо се осврна на нивното тимско залагање и им се заблагодари за учеството во хуманитарни иницјативи со