Tag "Германска епископска конференција"

Врати се на почетна
Вести Свет

Надбискупот Етеровиќ ги повика германските епископи на обновено навестување на христијанската надеж

Апостолскиот нунциј во Берлин надбискупот Никола Етеровиќ на почетокот на пленарното заседавање на Германската епископска конференција на 22 септември во Фулда ја повика Црквата во Германја на навестување на „евангелието