Tag "германска амбасада"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов ја прими амбасадорката на СР Германија, Анке Холштајн

Во вторник, 8 март 2022 година, во Бискупската резиденција во Скопје Скопскиот бискуп и Струмичко – скопски епарх, Н.В.П монс. Киро Стојанов ја прими во посета амбасадорката на Германија во