Tag "Георг Рацинегер"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Почесниот Папа Бенедикт XVI се врати од Германија во Ватикан

Бенедикт XVI во Германија престојуваше во посета на својот брат Георг кој е тешко болен, соопшти во неделата на 21 јуни Регенсбуршката бискупија во Баварија.