Tag "Генисаретско езерео"

Врати се на почетна
Колумни Размислување Свет

Да ја фрлиме мрежата (Лука 5, 1-11)

Исус стои пред нашите несигурности, немирите и стравовите во животот предизвикани од брановите на „Генисаретското езерото.“ Исус погледнува на нашиот кораб, на нашиот живот.