Tag "Генералниот капитул"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Говорот на Светиот Отец до палотинците

На 10 октомври 2016 година Светиот Отец се обрати до Генералниот капитул на Дружбата на католичкиот апостолат или палотинци.