Tag "Генерална аудиенција: Понизноста е извор на мир во светот и Црквата"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Генерална аудиенција: Понизноста е извор на мир во светот и Црквата

На 22 мај 2024 година, папата Фрањо со темата за понизноста, го заврши циклусот катехези за пороците и крепостите, за кои зборуваше на Генералните аудиенции