Tag "Генерален секретар"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата се сретна со Банк Ки Мун

Папата Фрањо на 28 април накратко се сретна со генералниот секретар на ОН Бан Ки Мун, кој во Ватикан учествува на меѓународната конференција “Заштитата на Земјата, облагородување на човештвото.