Tag "Геенрални аудиенции"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Во јули нема да има Генерални аудиенции

Како и обично, во текот на јули нема да се одржуваат Генерални аудиенции со папата Фрањо, соопштија од Канцеларијата за печат на Светиот Престол.