Tag "Геенрална аудиенција"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата потсети на иницијативата „24 часа за Господ“

За време на Генералната аудиенција во среда 27 март 2019 година папата Фрањо потсети на иницијативата „24 часа за Господ“

Ватикан Вести

Генерална аудиенција: Во молитвата „Оче наш” се молиме за потребите на сите

Во молитвата „Оче наш”, Исус нѐ научи да се молиме не само за себе, туку и за сите браќа на светот. Ако не се молиме на овој начин, молитвата „Оче