Tag "Гвидони"

Врати се на почетна
Ватикан Вести Проповеди

Христијаните со својот живот треба да го сведочат Исус

Во проповедта на светата Литургија во парохијата Света Марија Сетевиле во Гвидони, Светиот Отец

Ватикан Вести

Папата во посета на парохијата Света Марија Сетевиле

Папата ја посети блиската парохија Света Марија Сетевиле во Гvидони, каде го посети тешко болниот