Tag "Галтјаните"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Само љубовта поседува моќ да го привлече и менува човечкото срце

Папата Фрањо на Генералната аудиенција на 27 октомври зборуваше за плодовите на Светиот Дух.