Tag "Галилејци"

Врати се на почетна
духовнитекстови Размислување

Вознесение Христово

Откако Христос го исполни своето послание, сето она што беше потребно за спасение на човечкиот род и дојде времето да Се врати кај Отецот: на земјата ја покажа љубовта Божја