Tag "Габриеле Џордано Качија"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата именува нов претставник на Светиот Престол во Обединетите нации

Новиот претставник на Светиот престол на Обединетите нации е надбискупот Габриеле  Џордано Качиjа, кој ќе го замени надбискупот Ауза.