Tag "Габриеле Кача"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Светиот Престол бара да се отпишат долговите на земјите во развој

Светиот Престол ја повика меѓународната заедница „да ја држи под контрола влошената должничка криза во многу земји во развој“.