Tag "Габон"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата го прими претседателот на Република Габон

Обновената соработка помеѓу Република Габон и Светиот Престол беше истакната за време на аудиенција на која Папата го прими претседателот Али Бонг Ондимба