Tag "вoлонтерска акција"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Голема волонтерска акција во Нова Маала

На 18 март 2019 година заврши волонтерската акција на иницијатива и под водство на црковните одборници и верниците од парохијата Успение на Пресвета Богородица – Нова Маала.