Tag "Вукшиќ"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов присуствува на интрoнизацијата на надбискупот Вукшиќ

Бискупот Стојанов и директорот на Комисијата за односи со верските заедници религизони групи во Македонија, м-р Даријан Сотировски присуствуваа на интрoнизацијата на монс. Вукшиќ во Сараево. На 12 март 2022