Tag "Втори ватикански собор"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата: Ни требаат лаици во излегување

Треба да се поттикнуваат лаиците сѐ повеќе да се вклучуваат во навестувањето на Евангелието во знакот на Вториот ватикански собор – истакна Светиот Отец