Tag "Втора недела по Педесетница"

Врати се на почетна
Вера Проповеди

Втора недела по Педесетница: Појдете по Мене

Неделно размислување за Евангелието наменето за Втората недела по Педесетница, според евангелистот Матеј 4,18-23

Вера Проповеди

Појдете по Мене, и Јас ќе ве направам ловци на луѓе

Според Евангелието од Матеј 4,18-23  наменето за Втора Недела по Педесетница Кога ги слушаме Христовите зборови, со кои ги повикува своите ученици: „Појдете по Мене, и Јас ќе ве направам