Tag "Втикански градини"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Ватиканските музеи повторно ќе бидат затворени за јавноста

Канцеларијата за печат при Светиот Престол соопшти дека од четврток 5 ноември 2020 година за јавноста ќе бидат затворени Ватиканските музеи, Папската резиденција во Кастел Гандолфо и криптата во базиликата