Tag "врска"

Врати се на почетна
Колумни Размислување Свет

Дали мора да прекинам со фејсбукот?

„Не можам да верувам дека сѐ уште ни ме одговорила на мојот блог ставен на нејзиниот ѕид. Поминаа три часа, а знам дека беше на фејсбук. Сигурно ме игнорира!