Tag "вредности на христијанското семејство"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата до бискупите од Мали: Треба да се зачува дијалогот меѓу религиите

На 7 мај 2015 година бискупите од Мали беа примени од Светиот Отец на аудиенцијата по повод нивната посета ‘Ад Лимина’.