Tag "вратете се на својата вера"

Врати се на почетна
Свет

Меркел за стравот од исламизација: Христијани, вратете се на својата вера

Расправата за исламот и европскиот идентитет може да нè води кон повторно запознавање на нашите христијански корени, рече германската демохристијанка