Tag "врата"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата: Во Црквата нема блиндирани врати

Како што секогаш и ширум е отворена вратата на Божјото милосрдие за нас така нека и вратата на нашите срца, заедница, бискупија, парохија и црква бидат отворени