Tag "вработеност"

Врати се на почетна
Ватикан

Во Ватикан започна меѓународен семинар за вработувањето

„Проблемот со вработувањето е сериозен, поради големите бројки на невработеност меѓу младите и поради фактот дека понекогаш самата работа не е достоинствена.“