Tag "вработени во Ватикан"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата до вработените во Ватикан: Семејството е привилегирано место каде што се покажува Божјата Промисла

Светиот Отец, честитајќи им го Божиќ на вработените во Ватикан, ги повика да му ги доверат ситуациите од животот на свети Јосиф и ги охрабри да не ги заборават постарите.