Tag "во тишина и во излегувањето"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата: Бог се среќава на нозе, во тишина и во излегувањето

Животот на христијаните може да се сумира во три положби: да се стои „на нозе“ за да се прифати Бог, да се биде трпелив во „тишина“ за да се слуша