Tag "Во катехезата на Генералната аудиенција во среда Светиот Отец зборуваше за семејниот дух во општеството"

Врати се на почетна
Ватикан

Улогата на „семејниот дух“ во општеството

Пред големо мноштво верници и ходочасници собрани на плоштадот Свети Петар во среда 7 октомври 2015 година, Светиот Отец потсети на почетокот на Епископската синода за семејството.