Tag "војска"

Врати се на почетна
Вести Свет

Шпанија: На пола копје знамињата на Шпанската војска

Министерството за одбрана на Шпанија одлучи на посебен начин да го одбележи периодот од Велики Четврток во Воскресението Христово.