Tag "восхитување"

Врати се на почетна
Ватикан

Восхитување за доаѓањето Христово

Во наговорот пред молитвата Ангел Господов папата Фрањо изрази надеж дека неодамнешните меѓународни договори ќе ја подобрат меѓународната ситуација.